Trykt torsdag 5.jan. 2006 i Dagsavisens Meninger om Mangt, den legendariske MOM-sida der Reidar Jonger nå er redaktør.

 
VG-lista er moden for søpla. Dagens Næringsliv avslørte nyttårsaften at de store plateselskapene manipulerer lista. Nå skal Konkurransetilsynet se på saken. Det er på høy til at NRK slutter å reklamere for VG ved å annonsere med navnet.VG nevnes to-tre ganger for hver låt som spilles i tillegg til programoversikten i alle aviser. I det minste bør programmet tas av mens saken er under etterforskning. Lytt til Musikkmanesjen på P2 så lenge.

tekst og tegning
Nils A. RaknerudPS Noe Verdens Gang kritiseres for er, blant annet at de ikke bruker vær varsom-plakaten ... også når det gjelder å beskytte kilden mot for sterk grad av selvutlevering. Kanskje valgte DAGSAVISEN å beskytte meg mot det i dette innlegget. Opprinnelig skrev jeg nemlig at NRK bør slutte å reklamere for spy-blekka VG. Ovenfor står altså den sensurte utgaven. VG får eventuelt kontakte min advokat ... Jeg blir kvalm hver gang jeg går forbi et stativ med VG.

Fullstendig versjon er altså:
VG-lista er moden for søpla. Dagens Næringsliv avslørte nyttårsaften at de store plateselskapene manipulerer lista. Nå skal Konkurransetilsynet se på saken. Det er på høy til at NRK slutter å reklamere for spy-blekka VG ved å annonsere med navnet.VG nevnes to-tre ganger for hver låt som spilles i tillegg til programoversikten i alle aviser. I det minste bør programmet tas av mens saken er under etterforskning. Lytt til Musikkmanesjen på P2 så lenge.